Un camin pentru cainii strazii

"Este un sentiment extraordinar sa stii ca poti ajuta cumva, ca nefericitii catei ai strazii sa-si gaseasca undeva un camin, o familie grijulie. In activitatea noastra am avut sansa de a colabora cu asociatii romane si straine de ajutorare a animalelor strazii. Rolul nostru a fost sa facem transportul aerian cat mai putin costisitor si sa gasim cele mai convenabile variante de transport. Printre aceste asociatii si fundatii enumeram:

www.abandonedpetsfoundation.nl
www.rolda.org
www.disableddogrescue.com
www.romaniaanimalrescue.co.uk
www.gia-romania.ro
www.lamentorumeno.org

Noi insine, angajatii firmei, am ales sa adoptam catei comunitari in locul unora de rasa, care oricum isi gasesc cumva un stapan. Iata-i!Marturie fundatia ROLDA

"Am intalnit-o pe Anelise si echipa INFINITE intamplator, in una dintre situatiile cand cautam cu disperare o modalitate sigura si ieftina de transport pentru cainii salvati si adoptati de catre familii din strainatate. Din primul moment am fost impresionata de dedicatia, bunul simt si profesionalismul lor si de fiecare data cand le-am cerut ajutorul, echipa INFINITE a fost acolo si ne-au ajutat oferindu-ne solutia perfecta pentru cainii care au fost salvati. Ei au ajutat chiar si animalele cu dizabilitati, pentru a fi transportate in conditii decente oriunde in lume. In afara optiunilor de transport, Anelise si echipa ne asista intotdeauna cu documentatie, sfaturi si imbarcare.

Cred ca INFINITE este cea mai buna companie din Romania ce opereaza transporturi cargo pentru animale si am dori sa le multumim din partea fundatiei ROLDA pentru tot sprijinul si dedicarea cu care ajuta animalele salvate si va incurajam sa-i alegeti cand animalul Dvs sau un caine de pe strada trebuie sa fie transportat in orice locatie din lume."
Marturie Romania Animal Rescue, Inc.

" Romania Animal Rescue" a transportat numeroase animale cu Infinite - Serviciul Cargo. Am fost foarte impresionati de grija pe care o au pentru animale, cat si de eficienta lor. Pur si simplu, ei sunt calea pe care trebuie s-o alegeti cand e vorba de transport de animale!"
Informatii
 
 
Ciobanesc Caucazian
 
 
INFINITE MARKETING GROUP 2007