Despre noi

Infiintata in 1994, societatea INFINITE MARKETING GROUP SRL  are o experienta de peste 20 ani in transporturi aeriene cargo, ca agent de” freight forwarder”, precum si o experienta de peste 12 ani in transporturile aeriene de animale de companie in regim cargo, fiind singura companie din Romania acredita in acest sens.


Tarifele competitive oferite de catre societatea noastra se datoreaza contractelor pe termen lung incheiate cu marile companii aeriene, cum ar fi:  ¬†KLM,. Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, Swiss Air, Czech Airlines, Alitalia, British Airways, Turkish Airlines, LOT Cargo , Qatar Airways, si nu numai.

Pe masura ce ne-am largit portofoliul de clienti si am acumulat experienta in acest domeniu, am constatat ca este necesara dezvoltarea unui nou serviciu de expeditii aeriene,  mai putin cunoscut si practicat de catre restul agentilor cargo, si anume TRANSPORTUL AERIAN CARGO PENTRU ANIMALE DE COMPANIE, un segment al activitatii noastre, pe cat de interesant, pe atat de complicat. Personalul nostru se afla intr-un proces continuu de perfectionare si pregatire, participand la cursuri internationale de training in acest sens, intrucat pregatirea si expedierea unui astfel de transport pretion, presupune ani intregi de pregatire, experienta si , nu in ultimul rand , pasiune. Suntem absolventi ai cursurilor de pregatire IATA LIVE ANIMALS REGULATION, organizate anual in cele mai importante aeroporturi europene, iar din anul 2007, am devenit membri ai asociatiei IPATA, o organizatie internationala ce include toti transportatorii profesionisti de animale de companie de pe intreg mapamondul. (www.ipata.ro). Datorita acestui fapt, putem realiza astfel de transporturi speciale in regim “door to door” intrucat avem parteneri de incredere in toata lumea. Ei va vor livra la usa animalul Dvs de companie in conditii de maxima siguranta!

Ca si iubitori de animale, intreg personalul care isi desfasora activitatea in firma noastra participa activ si afectiv la derularea fiecarui transport. Din momentul preluarii lor de la stapan si pana in momentul imbarcarii in avion, animalele sunt tratate cu atentie si afectiune, sunt ingrijite si cazate corespunzator, in pensiunea noastra creata special in acest scop.


NOI ACORDAM TRANSPORTULUI DVS. PRETIOS, GRIJA PE CARE O MERITA !

 

Ciobanesc Caucazian
 
 
 
INFINITE MARKETING GROUP 2007