Salvarea animalelor salbatice

Fundatia Born Free

     Fundatia Born Free doreste sa-i multumeasca lui Anelise Bortas si tuturor celor din Infinite Marketing Group pentru ajutorul si rabdarea de care au dat dovada la organizarea transportului celor doi pui de leu, avand ca destinatie domiciliul temporar din Insula Guersey, Marea Britanie.

     Puii , abandonati in Romania, au fost ingrijiti de catre " Alianta pentru Protectia Animalelor"(APAR). Fundatia Born Free le ofera puilor de leu ingrijire pentru moment in sanctuarul propriu pana cand acestia vor ajunge in rezervatia Shamwari din Africa de Sud.. Pentru inceput, puii de leu au trebuit sa fie transportati intr-o resedinta temporara, in adapostul carantina din insula Guernsey. Guernsey este un stat independent, parte a Marii Britanii, dar nu si a Uniunii Europene. Acest statut al Insulei Guernsey i-a cauzat lui Anelise , dar si noua , fundatiei "Born Free" precum si APAR , multe batai de cap in aranjarea toturor formalitatilor.

     Anelise a fost de mare ajutor si eficienta in toate privintele, fiind la capatul celalat al telefonului permanent, pana cand toate problemele au fost rezolvate. Vom folosi cu siguranta firma Infinite Marketing Group cand va trebui sa mai organizam transporturi de lei.

Tricia Holford

Coordonator, Programul Salvari

Fundatia Born Free

Informatii
 
 
Ciobanesc Caucazian
 
 
INFINITE MARKETING GROUP 2007