Acordăm transportului dumneavoastră prețios toată atenția și grija pe care le merită, de la consultanța dinaintea călătoriei și până la primirea animalului în siguranță la destinație.

Consultanță de specialitate în vederea călătoriei

Discutăm cu dumneavoastră (telefonic sau în cadrul unei întâlniri prestabilite) în vederea clarificării tuturor detaliilor și cerințelor necesare pentru exportul din România și importul în țara de destinație. O dată puse la punct, stabilim împreună cea mai bună abordare pentru transportul în cauză.

Întocmirea și trimiterea la destinație a documentelor

Întocmim documentele necesare exportului (certificate sanitare, certificate TRACES etc.), dar și a documentelor de transport și vamale. Transmitem la destinație setul de documente necesar vămuirii la import în țara de destinație.

Furnizarea și pregătirea cuștii de transport

Furnizăm cușca adecvată pentru orice transport aerian de câini, pisici sau alte animale. Cuștile de transport pot fi atât standard, de plastic, dar producem și cuști de lemn pentru orice tip de animal, precum și pentru orice rasă de câine (anumiți câini considerați periculoși sau foarte puternici necesită un model special de cușcă de transport). Etichetăm și echipăm corespunzător cușca.

Transport rutier și cazarea până la îmbarcare

Avem posibilitatea de a transporta animalul dumneavoastră de companie de la domiciliul expeditorului și până in aeroportul de plecare (respectiv București - Henri Coandă). Oferim, după caz, pensiune completă pentru animăluț, până la data îmbarcării în avion.

Anunțarea destinatarului și alte servicii necesare la import

Avizăm destinatarul referitor la data și ora exactă a sosirii transportului, la necesitatea efectuării unor anumite servicii de vămuire la destinație și orice alte informații necesare. De asemenea, informăm atât expeditorul și destinatarul de eventualele întârzieri sau anulări de zboruri, în cazul în care acestea apar după inițierea transportului și găsim împreună soluția optimă.

Ai nevoie să trimiți un animal cu avionul?

Acordăm transportului tău prețios toată atenția și grija pe care le merită, de la consultanța dinaintea călătoriei și până la primirea animalului în siguranță la destinație.

//transportanimale.ro/wp-content/uploads/2019/02/transport-aerian-caine.png

Transport internațional câini, pisici și alte animale cu avionul

Ne ocupăm de documentația, consultanța și alegerea cuștii, pentru a-ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie, precum și pentru animale exotice. Asigurăm transport național cu mașina de la domiciliu/sediu la aeroport, precum și cazare pentru animale, dacă este necesar.