Transport Animale ocupă Locul I in domeniul de Activități Anexe Transporturilor Aeriene

Despre perseverenta, seriozitate, performanța, eficienta,echipa, determinare și extrem de multă atenție și grija fata de animalele de companie. In seara aceasta, CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI ne-a înmânat trofeul LOCUL 1 pe domeniul nostru de activitate ( ACTIVITATI ANEXE TRANSPORTURILOR AERIENE). Este o încununare a efortului depus in ultimii 17 ani, in aceasta activitate pe cât de interesantă și inedita, pe atât de delicata.

 

Import femela Puma din Spania

Ieri noapte, am intampinat in aeroportul Otopeni un frumos exemplar de Puma, import Spania, pentru Gradina Zoologica Bucuresti. Speram ca va fi admirata la Zoo de catre toti vizitatorii mici si mari deopotriva.

Tatanka, porcușorul de Guinea

Un alt transport de succes, deosebit prin faptul că este vorba de o altă categorie de animal, nu doar câine sau pisică, așa cum v-am obișnuit. Tatanka a zburat la Zurich pentru a-și întâlni noua prietenă, pe Michi. Acum Tatanka si Mitchi formează o pereche și probabil vor avea o familie numeroasă. “Mămica” celor doi porcușori, Mirona, a avut încredere în noi și ne-a încredințat transportul celor doua animăluțe din momentul construirii cuștii și până la sosirea in Zurich.

Transport animale exotice

Firma noastră a efectuat cu succes transporturi aeriene pentru diferite tipuri de păsări (papagali, porumbei, peruși, nimfe), precum și diverse animale exotice (reptile), ocupându-se nu numai de documentația necesară, ci și de asigurarea cuștilor speciale de transport pentru fiecare animal în parte, conform standardelor IATA

Un cămin pentru câinii străzii

Este un sentiment extraordinar să știi că poți ajuta cumva, că nefericiții căței ai străzii să-și găsească undeva un camin, o familie grijulie. În activitatea noastră am avut șansa de a colabora cu asociații române și străine de ajutorare a animalelor străzii. Rolul nostru a fost să facem transportul aerian cât mai puțin costisitor și să găsim cele mai convenabile variante de transport. Printre aceste asociații și fundații enumerăm:

www.abandonedpetsfoundation.nl
www.rolda.org
www.disableddogrescue.com
www.romaniaanimalrescue.co.uk
www.gia-romania.ro
www.lamentorumeno.org

Transport internațional câini, pisici și alte animale cu avionul

Ne ocupăm de documentația, consultanța și alegerea cuștii, pentru a-ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie, precum și pentru animale exotice. Asigurăm transport național cu mașina de la domiciliu/sediu la aeroport, precum și cazare pentru animale, dacă este necesar.