Valentin Bortaș

Valentin Bortas este fondatorul firmei de transport înființată în 1994. Inițial firma s-a ocupat de transportul aerian de marfă generală, acționând ca agent de “freight forwarder”. Cunoștințele de transport și comerț internațional acumulate de Valentin și împărtășite apoi și celorlalți membri ai echipei, au făcut ca afacerea și activitatea să meargă în paralel, mână în mână și să se dezvolte la modul profesional și eficient.

Anelise Bortaș

ANELISE BORTAS este inițiatoarea proiectului “pet shipping ” în firma noastră, dar și deschizător de drumuri în ceea ce privește transportul aerian de animale de companie în România. Primul transport aerian de animal de companie a fost efectuat de către Anelise în mai 2002. De atunci, a continuat să studieze, să se perfecționeze, să acumuleze cunostințe, totul spre binele și folosul animalelor de companie și a stăpânilor acestora.

Raluca Mateiescu

Este cea mai veche și devotată persoană atat față de animalele de companie ce-i trec prin “mână”, cât și față de firma în care lucrează de peste 12 ani. Ea este omul care a pus “umărul” la mersul înainte a acestei activități. Mereu atentă, mereu “pe fază”, mereu inimoasă și zâmbitoare, chiar și în condițiile de stres în care, nu de puține ori, suntem nevoiți să lucrăm.

Mihai Gheorghe

Mihai este persoana care a demonstrat că la orice vârstă este posibil să începi lucruri noi. S-a alaturat echipei noastre din anul 2016, iar activitatea lui se împarte între aceea de șofer și cea de constructor de cuști pentru anumite rase de câini. Viteza și seriozitatea cu care lucrează sunt impresionante!

Nicolae Rădoi

De când Nae s-a alăturat echipei noastre, stăm cu toții linistiți că animalele sunt îngrijite corespunzător chiar înainte de îmbarcare. Ultima plimbare în lesa prin aeroport, ultimul control al cuștii, al etichetării, al stării de sănătate și voioșie a animalelor sunt făcute de Nae. El este cel care ne semnalează orice neregulă care ar putea determina amânarea unei călătorii ce ar urma să fie nefastă pentru animăluț.

Anca Udrescu

S-a alăturat echipei în octombrie 2018 și este foarte încântată de ceea ce face, considerând domeniul în care tocmai s-a integrat, unul foarte interesant. În plus, ne bucurăm că am primit în echipă o iubitoare de animale!

Gheorghe Băncuță

Este îngrijitorul micii noastre pensiuni în care animalele își petrec ultimele ore sau chiar zile înainte de îmbarcare. În ciuda vârstei înaintate, este mereu atent și grijuliu cu animalele ce tranzitează pensiunea noastră.

Magda Popescu

Magda Popescu si Echipa Acum Vet S.R.L este veterinarul mereu în ajutorul nostru când apar probleme înainte de plecare. Nu de puține ori a trebuit să apelăm la ajutorul dnei doctor și a întregii sale echipe de la cabinetul Acum Vet S.R.L. La orice suspiciune de boală sau neregulă, animăluțele sunt încredințate în tratament și spitalizare echipei Acum Vet. Revin la noi doar după ce sunt tratate și perfect apte de zbor.

Lăcrămioara Vasiliu

Lăcrămioara este cea mai nouă persoană din firma noastră. S-a alăturat echipei la 1 martie 2019. Este într-un proces de pregatire și descoperire de lucruri noi, iar fiecare animal care trece pe la noi are privilegiul de a fi alintat de către noua noastră colegă.

Ce spun clienții

În numele necuvântătoarelor lor 🙂

Transport internațional câini, pisici și alte animale cu avionul

Ne ocupăm de documentația, consultanța și alegerea cuștii, pentru a-ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie, precum și pentru animale exotice. Asigurăm transport național cu mașina de la domiciliu/sediu la aeroport, precum și cazare pentru animale, dacă este necesar.