//transportanimale.ro/wp-content/uploads/2024/04/434144684_420176433993343_2842026170461380076_n-1.jpg

Valentin Bortaș

Valentin Bortas este fondatorul firmei de transport înființată în 1994. Inițial firma s-a ocupat de transportul aerian de marfă generală, acționând ca agent de “freight forwarder”. Cunoștințele de transport și comerț internațional acumulate de Valentin și împărtășite apoi și celorlalți membri ai echipei, au făcut ca afacerea și activitatea să meargă în paralel, mână în mână și să se dezvolte la modul profesional și eficient.

Anelise Bortaș

ANELISE BORTAS este inițiatoarea proiectului “pet shipping ” în firma noastră, dar și deschizător de drumuri în ceea ce privește transportul aerian de animale de companie în România. Primul transport aerian de animal de companie a fost efectuat de către Anelise în mai 2002. De atunci, a continuat să studieze, să se perfecționeze, să acumuleze cunostințe, totul spre binele și folosul animalelor de companie și a stăpânilor acestora.

Raluca Mateiescu

Este cea mai veche și devotată persoană atat față de animalele de companie ce-i trec prin “mână”, cât și față de firma în care lucrează de peste 12 ani. Ea este omul care a pus “umărul” la mersul înainte a acestei activități. Mereu atentă, mereu “pe fază”, mereu inimoasă și zâmbitoare, chiar și în condițiile de stres în care, nu de puține ori, suntem nevoiți să lucrăm.

Mihai Gheorghe

Mihai este persoana care a demonstrat că la orice vârstă este posibil să începi lucruri noi. S-a alaturat echipei noastre din anul 2016, iar activitatea lui se împarte între aceea de șofer și cea de constructor de cuști pentru anumite rase de câini. Viteza și seriozitatea cu care lucrează sunt impresionante!

Mădălina Constantin

S-a alaturat echipei noastre in septembrie 2020, dupa 18 ani experienta in aviatie, in cadrul unei mari companii aeriene. A constatat cu bucurie ca aici este locul ei, inconjurata de prieteni blanosi, uneori chiar si atunci cand lucreza 🙂

Gheorghe Băncuță

Este îngrijitorul micii noastre pensiuni în care animalele își petrec ultimele ore sau chiar zile înainte de îmbarcare. În ciuda vârstei înaintate, este mereu atent și grijuliu cu animalele ce tranzitează pensiunea noastră.

Cristina Ganescu

Cristina Ganescu este veterinarul nostru de suflet. Mereu in preajma , mereu atenta, mereu neobosita! Zi si noapte la datorie, 365 zile pe an! Este comoara noastra si ingerul cateilor si pisicilor ” zburatori”

George Vasiliu

George s-a alăturat echipei noastre în octombrie 2019. La început cu teamă, venind din cu totul alt domeniu de activitate, dar cu entuziasm și implicare. În scurt timp, am realizat că este un om de mare încredere, pe care ne putem baza în orice situație.

Lăcrămioara Vasiliu

Lăcrămiaora a devenit parte a echipei noastre în martie 2019. Este persoana care se ocupă în detaliu de fiecare rezervare de zbor, de tot ce înseamnă pregătirea documentației și urmărirea transportului până la destinație.

Ce spun clienții

În numele necuvântătoarelor lor 🙂

Transport internațional câini, pisici și alte animale cu avionul

Ne ocupăm de documentația, consultanța și alegerea cuștii, pentru a-ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie, precum și pentru animale exotice. Asigurăm transport național cu mașina de la domiciliu/sediu la aeroport, precum și cazare pentru animale, dacă este necesar.