Fundația Born Free dorește să-i mulțumească lui Anelise Bortas și tuturor celor din Infinite Marketing Group pentru ajutorul și răbdarea de care au dat dovadă la organizarea transportului celor doi pui de leu, având ca destinație domiciliul temporar din Insula Guersey, Marea Britanie.

Puii, abandonați în România, au fost îngrijiți de către ” Alianța pentru Protecția Animalelor”(APAR). Fundația Born Free le oferă puilor de leu îngrijire pentru moment în sanctuarul propriu până când aceștia vor ajunge în rezervația Shamwari din Africa de Sud. Pentru început, puii de leu au trebuit să fie transportați într-o reședință temporară, în adăpostul carantină din insula Guernsey. Guernsey este un stat independent, parte a Marii Britanii, dar nu și a Uniunii Europene. Acest statut al Insulei Guernsey i-a cauzat lui Anelise, dar si noua, fundatiei “Born Free” precum si APAR, multe batai de cap în aranjarea toturor formalitatilor.

Anelise a fost de mare ajutor și eficientă în toate privințele, fiind la capătul celălat al telefonului permanent, până când toate problemele au fost rezolvate. Vom folosi cu siguranță firma Infinite Marketing Group când va trebui să mai organizăm transporturi de lei.

Tricia Holford
Coordonator, Programul Salvări
Fundatia Born Free

Transport internațional câini, pisici și alte animale cu avionul

Ne ocupăm de documentația, consultanța și alegerea cuștii, pentru a-ți oferi soluția completă de transport rapid și în siguranță pentru animalul tău de companie, precum și pentru animale exotice. Asigurăm transport național cu mașina de la domiciliu/sediu la aeroport, precum și cazare pentru animale, dacă este necesar.